Глок 17 Glock 17 - перша розробка австрійської збройової фірми Glock GmbH. Пістолет вийшов міцним, легким, зручним, підходящим для швидкого реагування: на ньому немає курка і прапорця запобіжника, а сам запобіжник вмонтований в пусковий гачок, завдяки чому постріл неможливий без повного вдавлення спускового гачка. Вдала конструкція і відмінні бойові якості дозволили зброї бути визнаним Збройними силами Австрії, стати популярним інструментом громадянської самооборони. 

Конструкція, її основні особливості 

Конструкцію Glock 17 складають 33 деталі. Розбірка для технічного обслуговування не вимагає спеціального обладнання, виконується за кілька секунд. 

Автоматика діє за принципом використання віддачі ствола. Тут виробник звернувся до розробки Кольт-Браунінг, модернізувавши схему Браунінга з сережкою. 

Також для Glock 17 характерно: 

  1. Наявність класичного УСМ ударникового типу і утримуючий затвор у відведеному положенні затримки затвора, активізується при відсутності патронів. Заводські настройки зусилля спускового гачка припускають значення в 2,5 кг, але за бажанням стрілка параметр переналаштовуються в діапазоні від 2 до 4 кг. 

  2. Використання системи Safe Action з 3 незалежних автоматичних запобіжників. 

  3. Присутність знімних прицільних пристосувань із пластику, що складаються з мушки і горизонтально пересувається цілика. Для зручності прицілювання в темряві мушка забезпечена світящьою точкою, а цілик - підсвічується рамкою. У моделях, випущених після 1988 року, присутні напрямні для установки тактичного ліхтаря, монтажу лазерного целевказівника.

  4. Glock 17Можливість використовувати магазини ємністю 33, 17, 19 патронів. 

  5. Максимальна маса 900 грамів, чверть якої припадає на боєзапас. 

Більшість елементів конструкції виготовлена ​​з термостійкого пластика, що витримує підвищення температури до 200 градусів за Цельсієм. Деталі, які відчувають високі навантаження, посилені металевими пластинами. Класичний варіант виконаний в чорному кольорі. Для любителів неординарних рішень існує модель з камуфляжній забарвленням. 

Факти, гідні уваги майбутніх власників 

Важливою характеристикою Glock 17 є підвищена зносостійкість: якщо стандартний пістолет дає можливість зробити від 30000 до 40000 пострілів, то австрійська зброя забезпечить 310000-350000. Перевагу досягнуто за рахунок особливої ​​технології виробництва ствола, переважного використання полімерних деталей. 

Крім того, з пістолета можна стріляти під водою: зброя буде ефективно на глибині 1-3 метри. При цьому звук пострілу не чути, а стволу не буде загрожувати роздуття і розрив. Особлива стабільність спрацьовування капсуля забезпечується за допомогою набору Spring cups amfibia або за допомогою особливого ударника з поперечними проточками. Як боєприпаси в цьому випадку найкраще підійдуть кулі з цільної оболонкою типу FMJ. 

У нас на сайті можна замовити спортивний варіант пістолета Glock 17 або навчитися з нього стріляти під керівництвом інструкторів в нашому тирі.

Повернення до списку

alfaSystems sline stroymart SM91TG62
Array
(
    [BITRIX_SM_SALE_UID] => a08c2f2a4941f28b537ca5072a01de52
)