Карабін RUGER Precision Rimfire

_033305_4.jpgRuger Precision Rimfire - новинка малокаліберної лінійки від Sturm, Ruger & Co., гідний представник сегмента технічних рішень калібру .22LR. Гвинтівка хороша і в тренувальному процесі, і в змаганнях: передбачена виробником настройка платформи дозволяє зробити зброю придатною для різних завдань. 

Невелика передісторія і основні конструктивні особливості 

Високоточні матчеві моделі - обов'язкова складова асортименту кожної компанії з виробництва зброї. У більшості випадків їх відрізняють ложе з алюмінію або сталі, стволи з різними контуром, оснащені різьбленням для монтажу дульних пристроїв. Все це було у першій моделі лінійки - Precision Rifle, і у що вийшли пізніше під снайперські 338 Lapua Magnum і мисливські патрони центрального бою 6.5 Creedmoor. 
 
Примітно, що відразу після виходу на ринок вироби завоювали високу популярність серед поціновувачів точної надійної зброї, любителів полювання, спортивної стрільби. Однак інженери компанії не зупинилися на досягнутому, зробивши новий великий крок у своєму розвитку з Ruger Precision Rimfire. Зброю відрізняють: 
  • плавна ручна перезарядка, забезпечена можливістю настройки довжини ходу затвора болта; 
  • класичний магазин для малокаліберних патронів; 
  • цільна ложа-шасі з стеклонаповненного армованого поліаміду; 
  • наявність налаштувань для підгонки приклада під фізіологічні параметри конкретного користувача; 
  • вага не перевищує 3,084 кг; 
  • загальна довжина знаряддя, що варіюється в межах 892-981 мм; 
  • рукоятка зведення AR-типу; 
  • планка Пикатіні під оптичний приціл з нахилом, здатним компенсувати політ кулі на дистанції до 280 метрів; 
  • можливість регулювання ударно-спускового механізму під зусилля від 1,02 до 2,26 кг . 
Ключ для настройки УСМ виробник завбачливо розмістив в прикладі. Так що внести поправки можна в безпосередньо у процесі використання, в перерві між пострілами.Ruger-Precision-.22lr-pienoiskivaari-033310-5.jpg

Додаткові характеристики карабіна Ruger 

Довжина ствола Ruger Precision Rimfire становить 45,72 см. Елемент майже цілком прикритий алюмінієвою цівкою з розташованими на ньому по всіх чотирьох сторонах кріпленнями M-LOK. Поверхня захищена матовим чорним і анодованим покриттям. 
 
Також на стволі присутня прикрита ковпачком різьблення для розміщення дульних пристроїв і глушника. Версія 8401 доповнена двома магазинами ВХ-1, кожен з яких має ємність в десять зарядів. 
 
Як матеріал для ствола обраний вуглецевий сталевий сплав 4140 c високими значеннями опірності корозії, твердості, стійкості до механічних навантажень. Виконана деталь методом холодного кування.

Повернення до списку

alfaSystems sline stroymart SM91TG62
Array
(
    [BITRIX_SM_SALE_UID] => bab5e886cc8e15e3446cead32c252bdb
)