Одноразові текстильні наручники

Наручники ESP - зручний і надійний інструмент, яким активно користуються тілоохоронці, патрульні, охоронці, поліцейські, представники різноманітних силових підрозділів, що відповідають за порядок в громадських місцях, займаються арештами. Виріб невеликий по геометричним параметрам, відрізняється малою вагою. Його зручно носити в кишенях, роблячи запас в кілька штук.

Переваги в порівнянні з пластиковим аналогом

текстильные наручники Класичні пластмасові моделі незручні у використанні з кількох причин. Перш за все, вони утворюють об'ємний моток, чіпляються за різні предмети, що створює шум. Крім того, при підготовці і в ході проведення реальних операцій не раз була виявлена ​​можливість довільного звільнення затриманих з худими зап'ястями - людина легко вивільняє руки, забезпечуючи собі свободу дій.

Також пластмасові наручники:
  • створюють перешкоди при русі, бігу;
  • мають схильність до розтягування при агресивному опорі;
  • завдають значної дискомфорт затриманим;
  • залишають помітні сліди на шкірних покривах.
Текстильні вироби ESP позбавлені перерахованих вище недоліків. Вони легкі, компактні, безшумні, в них реалізована інноваційна система фіксації. До однозначних плюсів одноразових тканинних наручників відносять:
  • мінімальну міцність на розрив в 140 кг - параметр визначений в ході практичних тестів, зафіксований в атестаті;
  • просте зберігання, відсутність необхідності в пошуку додаткового місця, створенні особливих умов;
  • швидке затягування, що виключає зниження оперативності дій.
Модель присутня в арсеналах словацької та чеської поліції, відзначена американським патентом US Pat. 8,156,771, дозволена до використання в країнах Європи, про що свідчить сертифікат ЕР 2236710.

Особливості застосуванняilu007.jpg

Важливою характеристикою вироби є неможливість повторного використання. Після затягування на зап'ястях петлю неможливо послабити, її можна лише перерізати. При цьому сила затягування повністю залежить від активності опору: чим сильніше затриманий намагається вирватися, тим сильніше затягуються петлі наручників.

Модель складена з запірного пристрою і петель з тонкою стропи. Щоб надіти текстыльні наручники ESP на заарештованого, необхідно продіти його руки в петлі і протягнути вільний кінець строп крізь фіксатор. Безпечно зняти їх можна тільки з застосуванням спеціального різака: використання різного роду заточек, лез, дроту неминуче призводить до серйозних травм.

Виробник передбачив два варіанти текстильних наручників: чорного і жовтого кольорів. Чорні є класичною версією, жовті дозволяють швидко ідентифікувати затриманих і заарештованих.

Повернення до списку

alfaSystems sline stroymart SM91TG62
Array
(
    [BITRIX_SM_SALE_UID] => 87cca6e28ddc88d77845d22b5e325b18
)