Серія карабінів Tikka T3x

Wild Boar Limited Edition.jpgЛінійка Tikka T3x увібрала в себе кращі досягнення попередніх поколінь, стала вдалим прикладом реалізації новітніх розробок. Складові її моделі забезпечують точність пострілів на далеких дистанціях, мають ефективну систему гасіння віддачі, стабілізуюче балістику кулі дулове гальмо компенсатора. Мисливець, який вибрав карабін Tikka T3x, буде нечутний в самому тихому лісі: полімерний наповнювач в задній частині ложа приклада гасить шум і вібрацію в процесі переміщення.

Технічні характеристики серії T3x

Всі моделі серії - високоточні гвинтівки, забезпечені поворотним ковзаючим затвором. Основою нової конструкції стала перевірена часом система групи затвора Tikka T3, що отримала високі оцінки зброярів різних країн.

До визначальних технічним характеристикам лінійки фахівці відносять:

  • асиметричний микрорельеф цівки і змінних прикладів, що забезпечує зручний хват;
  • опциональное комплектування змінними пістолетними рукоятками;
  • оновлений потиличник прикладу, що знижує силу віддачі;
  • розширене екстракційне вікно, оптимізувати позбавлення від використаних гільз;
  • наявність додаткових отворів для кріплення планки Пикатинни під приціли будь-якої ваги, в тому числі найважчі;
  • захищає ударник і задню сторону затвора металева муфта;
  • стійку до механічної деформації сталеву лапу віддачі.
Для зручності стрілка полімерної цівки забезпечена додатковими жолобами, що дозволяють експлуатувати змінювані ширину деталі накладки.

В цілому представники лінійки Tikka T3 вважаються кращими тактичними карабінами, дозволяють миттєво реагувати на мінливі умови полювання, забезпечують стрілку максимальну маневреність.

Особливості окремих моделей Tikka T3

tikka.jpg Яскравий представник серії - модель Wild Boar Limited Edition. Маючи модульний приклад зі змінними елементами, даючи можливість використовувати кілька видів шийок лож, карабін забезпечує зручність, прикладистість. З ним легко робити точні постріли з різних позицій, вибирати потрібний кут нахилу.

Решта моделей також мають свої переваги:
  1. HUNTER - унікальне поєднання елегантності і високої продуктивності. Гвинтівка укомплектована класичним дерев'яним прикладом, забезпечує високу точність стрільби. Саме ця модель передбачає широкий вибір калібрів для спортивних заходів, полювання.
  2. Lite - це, перш за все, супер легкий корпус. Приклад зброї виготовлений з міцного скловолокна.Ствол з каннелюрами захищений хромованим покриттям. Ложе виконане з чорного пластику. Поставляється з традиційною пістолетною рукояткою.
У серії Т3 велику увагу приділено точності підгонки. У наявності вдосконалений дизайн, що дозволяє сприймати карабін з об'ємним прицілом як одне ціле, якісне виконання стволів.

Змінилася і ефективність полювання: використовуючи моделі з серії Tikka T3, досвідчений стрілок виробляє до 4 пострілів за 30 секунд. Причина тому - апгрейд конструкції інжектора. Сталева коробка отримала розширений випускний отвір. І тепер патрон з легкістю досилається в патронник в одну мить.

Повернення до списку

alfaSystems sline stroymart SM91TG62
Array
(
    [BITRIX_SM_SALE_UID] => 7463746870d759fdada809b029ab4dc5
)