Beretta 686 - гладкоствольна рушниця для спорту та полювання, вироблена однойменною італійською компанією. Свою історію фірма веде з 1526 року. Саме тоді її засновник Бартоломео Беретта уклав контракт на продаж 200 аркебузів із Венеціанським Арсеналом. З того часу компанія розробила кілька десятків точних, ергономічних моделей із великим ресурсом, постачаючи їх для армії, поліції, спортивних організацій.

Зовнішній вигляд та модельний ряд Beretta 686

Beretta 686.jpg Модель 686 має нікельовану коробку. Перемикання ствола виконується за допомогою інерційного механізму. Спуск оснащений селектором. Для виключення випадкових пострілів вбудован запобіжник.

Зовнішній вигляд рушниці дозволяє відности її до традиційного класичного сегменту: ідеально відполірований приклад демонструє унікальний малюнок горіха, а фінішне покриття додає благородства і забезпечує захист. На ствольну коробку наносять художнє гравіювання.

Італійські конструктори постійно вдосконалюють власні винаходи. Тому модельний ряд Беретти 686 21 століття включає кілька різновидів. У продажу їх можна знайти під позначками:
  • 686 Silver Pigeon S та S686 Silver Pigeon;
  • 687 Silver Pigeon із номерами II, III, IV, V.
Найбільш доступними за ціною є рушниці із меншими номерами. І навпаки — що більше номер серії, то дорожче обійдеться покупка.

Важливо! Вироби під серійними номерами 686 містять елементи, що підходять до моделей під номерами 690, 687, 682. Взаємозамінність деталей – велика технічна перевага виробника.

Особливості конструкції рушниці

686.jpg Розташування ствола у Beretta 686 вертикальне. Перезаряджання проводиться переломним способом. Різьблення на стволах немає, тому рушниця може використовуватися для стрільби дробом.

Досвідчені користувачі вказують на правильний баланс зброї. Виробник забезпечує його за рахунок оптимізації центру ваги, фіксуючи стволи у колодці цапфами.

Важливо! Рушниця легко розбирається і миттєво перезаряджається. Тому чудово підходить і досвідченим мисливцям, і новачкам.

Замикаючий механізм має 2 стрижні. При натисканні чути клацання - момент, коли стрижні вставляються в казенну частину ствольного блоку. Гачок для спуску один. Перемикатися між стволами можна, зсунувши повзунок запобіжника в потрібну сторону.

Міцність стволів обумовлена ​​способом виготовлення. Як вихідний матеріал беруться сталеві прути. В них просвердлюють отвори необхідного діаметра, а потім заготовки обробляють за допомогою кування.

У базовій версії італійські інженери передбачили можливість монтажу MobileChoke – змінних дульних звужень. Вони легко встановлюються і без спеціальних інструментів, але багато хто воліє використовувати ключ, що входить в комплектацію.

Повернення до списку

alfaSystems sline stroymart SM91TG62
Array
(
    [BITRIX_SM_SALE_UID] => 39a492dc90e31a0317b5687f2401fb44
)